Les uitleg - explanation

Lesuitleg:

BBB: Pittige workout waar de billen,buik,benen extra aandacht krijgen .

Jeet Kune Do: Bruce Lee’s ;Way of the intercepting fist. Ideaal voor self defense en zeer technisch. De Docent heeft achtergrond in Judo,Wu Shu, Kick & ThaiBoxing. Eigen bokshandschoenen verplicht!

LadyBoxing: Kickboxing lady’s only. Zeer technisch en praktijk gericht. Groot deel van de les in duo’s praktijk trainen en oa veel beentechnieken. Eigen handschoenen verplicht!

Kickboxing: Docent is voormalig wedstrijd vechter in Kick&ThaiBoxing. Echter geen wedstrijd maar recreatief en technisch hoogstaand Kickboxing met wederzijds respect. Veel rekken, conditie en (trap) techniek! Eigen handschoenen verplicht! In duo’s veel praktijk low impact en recreatief.

HIT: High Intensity Training. Veel op spierconditie trainen tot uitputting. Veel compound oefeningen en abs en core.

Hatha Yoga: Hatha yoga wordt in Nederland het meest beoefend en wordt gezien als een algemene basis, waarin verschillende kanten van yoga aan bod komen. Lichamelijke oefeningen worden afgewisseld met ademhalingsoefeningen en de houdingen worden zowel statisch als dynamisch uitgevoerd.

Het is de perfecte vorm om kennis te maken met yoga en alle verschillende houdingen te leren.

Yoga Docent en Instructeur Sandra bezit decennia ervaring en is tevens werkzaam als Personal Trainer waardoor intense correcte aandacht tijdens de les.

 

Pilates: Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

 

LadyShape: Ladys only. Oefeningen gericht op de benen, booty en core/abs. Licht schouders en armen voor definitie . Get fit and stay fit.

 

FiftyFit:Fitness en Lifestyle coaching voor de ''oudere''sporter die in shape wil komen of blijven met full body workout met gebruik eigen lichaams gewicht en veel core training voor het ''lekker in je vel zitten'' gevoel. Persoonlijke aandacht, goede sfeer en fijne ambiance in onze Vintage Boutique.