16-5-22

Lockdown voorbij en steeds minder Corona gevallen. De sportcenter weer open en ook de Horeca. Gevaar echter overdaad en verkeerde lifestyle. We zijn weer zo blij alles te kunnen dat we vergeten aan onze voeding en gezondheid te denken. Net op Journaal dat kleine 40% van de bevolking Obese is en nog steeds niet voldoende beweegt. Nu met de zomer op komt gaan mensen in eens overdadig trainen voor die bekende summerbody maar je moet hele jaar door trainen en aan je eigen lijf en toestand denken. Jij bent nr.1 jij bent het belangrijkste , jij moet voor jezelf zorgen en over jezelf waken, hele jaar door. Niet alleen in de zomer omdat iets niet meer goed past. hele jaar door werken aan je lifestyle zorgt er ook voor de je beter in je vel zit, beter slaapt, minder stress en spanning en gewoon je goed voelt.

Wij van Healthyfitnh zijn er hele jaar door voor je met Advies, coaching, training, sportmassage, ems en mental support

15-02-22

Summerbody? Een term die we vaak horen vooral in de winter en voorjaar. Wat is dit? Voor iedereen anders uiteraard. Voor de 1 wat lekkerder in je vel zitten voor de ander de shape die we willen als we op strand lopen of op vakantie. Belangrijkste natuurlijk is hoe voel jij je dan?? En welke eisen stel jij aan je uiterlijk? Maar vergeet vooral innerlijk niet. Als je niet in shape bent of sport kunnen diverse ''welvaart''problemen ontstaan die niet met je looks te maken hebben maar wel grote invloed op je hebben. Denk bij overgewicht aan je gewrichten en hart en bloedvaten of bij roken en veel drinken aan je longen en lever onder andere.

Dus mooi van buiten moet wel samen gaan met schoon van binnen. Een complete lifestyle verandering is niet voor iedereen makkelijk en wij als Lifestyle Boutique helpen je met alles. Van Voedingsdeskundige begeleiding tot vele training vormen. Van EMS training tot personal training in kracht conditie en weightloss.

Vaak gaat het een niet zonder het ander, of eigenlijk nooit zonder elkaar te beïnvloeden. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een bekende uitdrukking en zo waar.

best is altijd het hele jaar door sporten en met je lifestyle bezig zijn. Natuurlijk kan men soms even lekker een drankje pakken of lekker uit eten gaan maar zorg dat de balans wel richting gezondheid gaat en je Lifestyle positief voor lichaam en geest is en blijft. Wij van healthyfitnh helpen je graag met alle doelen en reeds velen geholpen, van obesitas en MS tot aan gewoon lekker in je vel zitten en goede conditie hebben. Wij geven altijd 100% volle aandacht en bij ons haal je zeker je doelstelling. Tijdens een intake bespreken we vrijblijvend je wensen en wat er in welke tijd ook echt haalbaar is. Dus geen mooie beloften maar realiteit en eerlijkheid is onze slogan. We hebben meerdere experts werken en vele disciplines, van Voeding deskundige tot Spotmassage voor na een zware workout of gewoon even het lichaam energie geven en spieren helpen ontspannen na sporten of een zware intense werkdag!

Lees onze blogs

11-11-2021

Alweer zwaar Herfst en los van de Covid nu ook griep aanwezig en uiteraard veel wind en regen. Kortom meer weerstand word er verlangt van ons lichaam en door de donkere dagen ,ook van onze mentale weerbaarheid. Als kind hoorde we al dat sporten gezond is los van voeding en wij als Lifestyle Boutique bieden beiden aan. Juist nu meer bewegen en sporten en vooral even met je zelf bezig zijn is in deze tijd belangrijker dan ooit, waar het al zeer belangrijk was. Na zeer lange lockdown blijkt het percentage obesitas en mentale klachten flink gestegen te zijn, volgens gezondheid instanties. We hebben altijd nog in eigen hand hoe we daarmee omgaan en of we ons ''er bij neer leggen''.

Vele zijn reeds zelf gaan sporten maar helaas liggen dan ook blessures op de loer of gewoon het advies en uitdaging die onvoldoende is. Wij helpen er graag mee.

We kunnen samen deze tijd gebruiken om vast de ''Wintershape ''op te bouwen en dan straks lekker naar onze zomer shape en genieten van een gezond 2022. We bieden alles voor 1 op 1 coaching tot aan 1 op maximaal 4 coaching. Donkere dagen betekent niet altijd donkere tijden maar kans om aan ons zelf te werken of dit nu afslanken is, of kracht en conditie, of een heerlijke massage of regelmatig met 1 van onze trainers wekelijks te sporten onder goede en betrouwbare coaching en je doelstelling halen en onderhouden.! Draai de donkere dagen om en train jezelf naar het licht van de zomer b ij ons in de gezellige studio onder kunstlicht. Als dan de zomertijd weer aanbreekt ben je in top shape of bent flink op weg je doelen te halen en te onderhouden. Met voeding tot aan verantwoord trainen zullen wij je helpen je doel te halen en vast te houden. Denk dus niet te donker maar zie het licht in jezelf en visualiseer jezelf in de shape die je zoekt en heerlijk in de zomer zon van 2022, in binnen of buitenland of gewoon op je balkon of in je eigen tuin. Healthyfitnh.nl staat voor je klaar. Ook vind je ons op www.emsstudiosnl.nl en op www.massage-info.nl met onze info.


8-9-2021

Langzaam komt Herfst en Winter naderbij. Op moment van dit blog is het 27 graden buiten dus  denken we daar niet aan . Maar zoals de seizoenen elkaar volgen gaat de mens onbewust ook volgen , van minder zon en minder energie in Winter tijd tot meer energie in Zomertijd. Helaas gaan we nu richting Winter

Echter zoals we vaak in het voorjaar onze summerbody in shape brengen of even wat meer op ons lichaam en conditie letten is de Winter tijd even en misschien nog belangrijker. Winter krijgt ons lijf en leden meer te verduren en ook mentaal minder zonlicht en meer grijs en grauw buiten. Heb je al weinig tijd stel ik zeker EMS voor. Als erkende EMS studio staan we ook op: www.emsstudios.nl waar ook alle info staat over EMS Uiteraard op onze site ook duidelijk wat EMS is en voor u kan doen.


19-08-21

Niet de beste zomer gehad wij in NL. Los van een natte zomer ook wel/niet uit lockdown en vakantie periode met veel kleur codes veranderingen. Sportcenter wel of niet open en motivatie voor velen op laag niveau. Juist nu is de tijd om gelijk goed van start te gaan na de vakantie. Nu juist een ''defense''line of fitter lijf maken voor de Herfst en Winter tijd komt. Deze tijd los van Covid altijd wat meer belastend voor onze fysiek en mentale toestand. Donkere en natte dagen, met nu en dan lekker Hollandse storm vraagt goede shape en weerstand. Dan praat ik even niet over hoe we er fysiek uit zien of willen zien maar over je weerstand in algemeen na de Corona jaren en vele thuiswerken wel of niet met stress gepaard. Middels social media en natuurlijk ook TV en bladen krijgen we stroom van aanbiedingen over ons heen en advies waar we wel of niet om vragen. Kies altijd met gezond verstand en waar jezelf achter kunt staan. Kan of wil je maar 2 keer per week dan is dat prima en beter dan geen keer per week. de WHO en overheid adviseren vaak 3 keer per week 20 minuten of 10.000 stappen dagelijks maar dit alles moet ook in je levenstijl passen. Bij Healthyfitnh proberen we samen met u een match en schema te vinden wat zowel rendement als Sport fun oplevert. Samen gaan we de uitdaging aan van fitheid en gezondheid. Via www.healthyfitnh.nl/ems ziet u de snelste manier tot shape en fitheid. Wilt u echter lekker een lesje volgen kijkt u even op www.healthyfitnh.nl/groepslessen of gelijk onze fitactie via www.healthyfitnh.nl/fitactie


Corona effect

5-8-21

Helaas kennen we nu een tijd die geldt als voor , tijdens en na corona. Hoewel er nog niet echt een na corona is want we zitten er nog midden in wereldwijd. Hoeveel invloed heeft dit op de Globale gezondheid maar dichter bij huis, op onze eigen gezondheid ??

Heb je er zelf al mee te maken gehad als patiënt  dan zal je met herstel periode te maken krijgen , en nog niet gehad of gevaccineerd, is een goede gezondheid altijd een sterk wapen.!

Je eigen lijf is de eerste defensie lijn tegen ziekten en negatieve invloeden, en naarmate je fitheid en shape bepaald het effect van elke ziekte. Laten we met zijn allen hopen niet ziek te worden maar een goede gezondheid is uiteraard altijd welkom. Echter wordt je tegenwoordig via Social media, TV, Internet etc beïnvloed wat het nu eigenlijk inhoudt.

In vorige blog schreef ik al dat www.who.com daar een eigen definitie bij plaats maar wat vind jezelf???

Is het voor jou een killerbody en wat is dat eigenlijk? Of gewoon lekker in je vel zitten of op zaterdag energie hebben activiteiten te doen, of wil je de New York marathon lopen??

Kan ook zijn dat je wil herstellen van idd Covid of een andere aandoening of wenst af te slanken? Wat je reden ook is, vaak werkt het beter met coaching of met een partner om je motivatie te behouden en zeker met coaching, om te weten wat je doet.

Op tv of internet klassen volgen is voor sommige een optie maar je wordt niet gecorrigeerd en is een monoloog en geen dialoog, ofwel je krijgt geen persoonlijk op maat aanpak. Bij ons uiteraard wel.


Wat is gezondheid?

30-7-21

Gezondheid of fitheid is voor iedereen anders en voor ieder draagt dit een andere betekenis. Voor de 1 is dit een super body, voor een ander gewoon lekker in je vel zitten. Kijk je op www.who.com krijg je natuurlijk een heel andere indruk erover dan als je www.nike.com reclame kijkt of bijvoorbeeld op de BGN website http://gewichtconsulenten .nl/vergoeding -via -je -zorgverzekering .

Kortom wat is nu gezondheid? Bij de 1 de afwezigheid van ziektes, bij een andere dus een hot summer body. Er tussen zit echter een hele wereld van begrip en uiteraard training en voeding. Zonder er wetenschappelijk en emotioneel te diep op in te gaan wil ik slechts wat trainmethodes erbij halen anno 2021. De definitie van gezondheid laat ik nu even bij de lezer liggen en wat hij/zij er van vindt is aan haar of hem. Wel zijn er heden vele methoden die resultaat geven en zelfs snel resultaat. EMS is een nieuwe methode die erg effectief is en vooral in de drukke tijden, weinig tijd kost voor de gebruiker. Via www.healthyfitnh.nl/ems ziet u snel wat het resultaat kan zijn. Ook is het niet de duurste oplossing voor snel resultaat. Ook in combinatie met Sportmassage en andere vormen van trainingen en natuurlijk met uw voeding kan er snel en makkelijk resultaat behaald worden. Tot 1 a 2 kg permanent eraf per week wordt nu al gehaald door sommige van mijn klanten die alle vormen samenvoegen. Ofwel het gebruik van EMS, meerdere trainingen en sportmassage, wel of niet in combinatie met voedingsadvies ; www.healthyfitnh.nl/voedingsadvies . Beter is van wel uiteraard want voeding is een gebied wat voor velen sporters lastig terrein is en waar veel misstanden over bestaan. Wat is nu wel vet en wat niet. Wat is nu de beroemde schrijf van 5 en hoeveel eten we van wat eigenlijk?? Daarom bij onze Lifestylecoaching Boutique bieden we combinatie van alles aan!! Het 1 kan niet zonder het ander en onze trainers beheersen de juiste disciplines om u te coachen naar een betere shape, strakke body of gewoon lekker fit in je vel zitten. Check onze homepage; www.healthyfitnh.nl