Bedrijven

BEDRIJF FITNESS EN/OF

STOELMASSAGE OP WERKPLEK

Stoelmassage op uw werkplek bij minimaal 8 deelnemers is 2,5 uur stoelmassage op de werkplek a 15 tot 20 minuten massage met kleding aan op een speciale stoel voor stoelmassage door gediplomeerde masseurs.

Voor bedrijven gelden speciale fiscale aftrekmogelijkheden bij Gezondheid stimulerende maatregelen voor personeel. Wij maken vitaliteit programma voor u tegen oa Burn out, werkdruk, rug-nek& schouderklachten en positieve motivatie werknemers. Denk aan de teambuilding en algehele gezondheid werknemers.

Sportmassage OF stoelmassage doet meestal denken aan topsport. Maar ook sporters die minder vaak en op een lager niveau sporten, kunnen gebruik maken van massage. Juist niet-sporters kunnen baat hebben bij een goede massage.

Denk aan het ‘vastzitten’ van je nek, rug of schouders, vooral door zittend of lichamelijke inspanningen wordt het lichaam overbelast.Hierdoor ontstaan ook hoofdpijnen en andere spierspanningen.

Ook verzorgen wij eventueel incentives, yoga of boks en bootcamps voor uw personeel voor teambuilding, stress management, motivatie en ontspanning. Ook voedingsadvies of lezingen over gezondheid en Voeding.

Stoelmassage kan erop gericht zijn om verstoorde spierspanningen te herstellen en de conditie van de spieren te onderhouden. Door de verhoogde doorbloeding tijdens een massage is het mogelijk afvalstoffen(cortisol) sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingstoffen op te nemen, ook dopamine, endorfine & melatonine wat een sneller herstel mogelijk maakt. Dit geeft ook meer mentale en fysieke balans na zware werkweek of andere inspanningen.

U kunt bij ons terecht voor: Stoelmassage, Sportmassage, blessurepreventie, bewegingsanalyse, herstel- en revalidatie training, (sport)advies en begeleiding bij blessures en klachten. Kortom klachtenbehandelingen of preventieve behandelingen aan het bewegingsapparaat voor zowel de amateursporter, recreant en niet-sporter.

Wij beschikken over zowel mannelijke en vrouwelijke sportmasseurs. Door de uitgebreide opleiding, kennis en ervaring -als NGS  sportmasseur ,Docent Anatomie,, de passie voor het vak, de betrokkenheid, de integriteit en de klantgerichtheid, bent u bij Massagepraktijk Healthyfiynh op het juiste adres om professioneel en deskundig behandeld te worden!

 

Prijzen op aanvraag en afhankelijk van aantal deelnemers en locatie.

De volgende klachten kunnen reden zijn voor een sportmassage:

  • vermoeidheid

  • spierpijn

  • myogelosen (knopen)

  • verhoogde spanning

  • stijfheid

  • kramp

 

BEDRIJF FITNESS / SPORT

Bedrijf fitness in de vorm van ''on the floor'' fitness, bootcamps, booty boost, shape of zelfs kickboksen.

WIJ KUNNEN UW WERKPLEK INRICHTEN OF PREPAREREN.

Outdoor kan natuurlijk ook ,mits uw omgeving en weersomstandigheden dit toelaten.

Alles met de funfactor waardoor ook motivatie en teambuilding erbij komt. U maakt uw personeel op een leuke manier fitter , gemotiveerder, gezonder en krachtiger.

Minder uitval en verzuim en elkaar ook eens op een andere manier bezig zien.

Uw ARBO of HR afdeling kan ook de Fiscale voordelen opzoeken die het uw bedrijf oplevert.