VOEDINGSADVIES

 

 

 

 

 

LIFESTYLE & VOEDINGSADVIES

 

 

AFVALLEN ..... GEZONDER LEVEN ......MEER ENERGIE ....

Je fit voelen, lekker in je vel zitten. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Hoe is dat voor jou op dit moment? Ben je tevreden over je lijf? Zit je kleding lekker? Er zijn verschillende redenen waarom dat net even niet zo kan zijn. Wellicht wil je nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Of ben je al jaren aan het diëten en kan je de goede balans niet vinden. Wat de reden ook is, de BGN-gewichtsconsulent begeleidt je graag naar een gezond gewicht.

Afvallen, diëten, lijnen. Hoe je het ook noemt, je wilt in ieder geval gewicht verliezen. Dat doe je simpel gezegd door minder te eten en meer te bewegen. In de praktijk blijkt dit lang niet zo eenvoudig en worstelen velen met hun gewicht. Jij misschien ook wel? Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het aller moeilijkst. Eten is tegenwoordig overal om ons heen. We worden talloze keren per dag verleid tot het eten van minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan. Daarnaast wil je ook gewoon kunnen genieten van lekker eten. Het hele jaar sla en rauwe wortels is geen feestje. Het moet wel leuk blijven en inpasbaar zijn in je dagelijkse leven, toch?

Afvallen is wat ons betreft geen tijdelijke zaak. Het gaat om het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Niet voor even, maar voor altijd. "Is dat wel vol te houden?", hoor ik je denken. Zeker wel! Door het maken van slimme en gezonde keuzes, door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten, door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten. Maar ook door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder verantwoorde keuze. Het gaat tenslotte om de totale balans.

De BGN-gewichtsconsulent adviseert je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. We volgen hierbij de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat we alleen voedingsadviezen geven die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

"We werken niet met maaltijdvervangers en afslanksupplementen. Gewoon gezonde voeding is het uitgangspunt in onze adviezen."

Mijn gewichtsbegeleiding is een persoonlijk, op de klant afgestemd traject. Tijdens de intake bespreken we welke manier van afvallen het best bij jou past. In dit traject word jij 100 % gecoacht naar jou doel !

Vergoeding via je zorgverzekering

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. In onderstaand overzicht (zie link ) zie je welke zorgverzekeraars dat zijn. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Raadpleeg bij twijfel je eigen verzekeraar of bekijk je polisvoorwaarden.

  • Vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars

  • Vanuit de aanvullende zorgverzekering

  • Geen invloed op jouw eigen risico

  • Raadpleeg bij twijfel altijd je zorgverzekeraar

  • Tenzij anders aangegeven: vergoeding is per kalenderjaar


 http://gewichtconsulenten .nl/vergoeding -via -je -zorgverzekering 

TARIEVEN :   VOEDINGSADVIES & LIFESTYLE COACHING


Intake Consult   60 min :       75,00 euro      (uitgebreide bodymeting ,uitvoerige gewichts ,voedings en bewegingsanalyse, voedingsdagboek ,uitleg voedingsadvies en een op maat gemaakt voedingsschema .)

Vervolg Consult  30 min:        35,00 euro      (incl.   bodymeting)


VOEDINGSADVIES :

Pakket 1: 
Intake  : Consult 60 min en 4 vervolg consulten 30 min     195 EURO

Pakket 2:   
Intake  :  Consult  60 min en 8 vervolg consulten 30 min   310  EURO

Pakket 3:  
Intake  :  Consult   60 min en 12 vervolg consulten 30 min    390 EURO
(12 weken intensief begeleiding  beweegadvies , coaching 

* DEZE PAKKETEN  ZIJ VERDER UIT TE BREIDEN MET FYSIEKE  PERSONAL TRAINING & COACHING

Naast mijn persoonlijke begeleiding bied ik je als extra motivatie en stimulans gratis coaching via  whatsapp.