Nu Sportmassage 30 minuten voor 30,- euro! Totall Body uur voor €70,-

SPORTMASSAGE

Sportmassage doet meestal denken aan topsport. Maar ook sporters die minder vaak en op een lager niveau sporten, kunnen gebruik maken van sportmassage. Juist niet-sporters kunnen baat hebben bij een goede massage. Denk aan het ‘vastzitten’van je nek, rug of schouders, vooral door zittend of lichamelijke inspanningen wordt het lichaam overbelast.Hierdoor ontstaan ook hoofdpijnen en andere spierspanningen.

 

Sportmassage kan erop gericht zijn om verstoorde spierspanningen te herstellen en de conditie van de spieren te onderhouden. Door de verhoogde doorbloeding tijdens een massage is het mogelijk afvalstoffen(cortisol) sneller uit het spierweefsel af te voeren en voedingstoffen op te nemen, ook dopamine, endorfine & melatonine wat een sneller herstel mogelijk maakt. Dit geeft ook meer mentale en fysieke balans na zware werkweek of andere inspanningen.

 

U kunt bij ons terecht voor: Sportmassage, blessurepreventie, bewegingsanalyse, herstel- en revalidatie training, (sport)advies en begeleiding bij blessures en klachten. Kortom klachtenbehandelingen of preventieve behandelingen aan het bewegingsapparaat voor zowel de amateursporter, recreant en niet-sporter.

 

Een regelmatige massage zorgt ervoor dat de spieren soepeler worden, de mobiliteit verbetert en bijdraagt tot hogere prestaties. Ook kunnen voorstadia van mogelijke blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld.

 

Wij beschikken over zowel mannelijke en vrouwelijke sportmasseurs.

Door de uitgebreide opleiding, kennis en ervaring -als NGS  sportmasseur ,Docent Anatomie,, de passie voor het vak, de betrokkenheid, de integriteit en de klantgerichtheid, bent u bij Massagepraktijk Healthyfiynh op het juiste adres om professioneel en deskundig behandeld te worden!

 

De volgende klachten kunnen reden zijn voor een sportmassage:

  • vermoeidheid

  • spierpijn

  • myogelosen (knopen)

  • verhoogde spanning

  • stijfheid

  • kramp

 

Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.