OVER ONS

Vintage Lifestyle & Fitness Boutique  healthyfitnh

Over ons

Wij helpen werkelijk je doel te bereiken. Wil je afslanken, of meer kracht/conditie? of gewoon beter in je vel zitten? heb je door werk of sociaal leven last van spieren en gewrichten. bijvoorbeeld rug, nek of schouderklachten. met trainen, voedingsadvies en/of sportmassage coachen wij je naar een gezondere en fysiek sterkere Lifestyle.

Healthyfitnh (nh=noord holland) is geboren uit de samenwerking van 2 zeer ervaren Personal Trainers.

Sandra en Ron hebben decennia ervaring en zijn docent/ instructeur in meerdere disciplines van de Fitness en zaal / kleine groeplessen. Ons aanbod is gericht op body&mind en actieve lessen deze  prikkelen  alle zintuigen. Onze kwalitatieve aanpak ondersteund met voedingsadvies onder BGN geeft de beste resultaten voor vele doelen. Wij bieden complete LifeStyleCoaching.

Onze locatie is voor kleine groepen als zaallessen en privé training verdeeld over 2 zalen en is voorzien van vele opties. Wij bieden zowel Personal Training,EMS  als small groepclasses aan.

Hierdoor altijd veel persoonlijke aandacht om uw doel te behalen.

Sandra is onder meer allround gediplomeerd sportinstructeur en Yoga, Pilates Docent , Voedingsdeskundige  BGN en INBA deelneemster.

Ron is Oud Docent ROC MBO Sport en Krachtsport,  Martial Arts instructor voor Boxing en Self Defense. Beiden zijn fitness en kracht instructeur / docent en Personal Trainer voor zowel dames als heren, jong en oud.

Ron is ook gepubliceerd ''Een Personal Trainer, wat kun je ermee''. Met vele anekdotes over de BNN ers die met Ron trainde als Peter van der Vorst, Tatjana Simic etc.