Wat is gezondheid?

Gezondheid of fitheid is voor iedereen anders en voor ieder draagt dit een andere betekenis. Voor de 1 is dit een super body, voor een ander gewoon lekker in je vel zitten. Kijk je op www.who.com krijg je natuurlijk een heel andere indruk erover dan als je www.nike.com reclame kijkt of bijvoorbeeld op de BGN website http://gewichtconsulenten .nl/vergoeding -via -je -zorgverzekering .

Kortom wat is nu gezondheid? Bij de 1 de afwezigheid van ziektes, bij een andere dus een hot summer body. Er tussen zit echter een hele wereld van begrip en uiteraard training en voeding. Zonder er wetenschappelijk en emotioneel te diep op in te gaan wil ik slechts wat trainmethodes erbij halen anno 2021. De definitie van gezondheid laat ik nu even bij de lezer liggen en wat hij/zij er van vindt is aan haar of hem. Wel zijn er heden vele methoden die resultaat geven en zelfs snel resultaat. EMS is een nieuwe methode die erg effectief is en vooral in de drukke tijden, weinig tijd kost voor de gebruiker. Via www.healthyfitnh.nl/ems ziet u snel wat het resultaat kan zijn. Ook is het niet de duurste oplossing voor snel resultaat. Ook in combinatie met Sportmassage en andere vormen van trainingen en natuurlijk met uw voeding kan er snel en makkelijk resultaat behaald worden. Tot 1 a 2 kg permanent eraf per week wordt nu al gehaald door sommige van mijn klanten die alle vormen samenvoegen. Ofwel het gebruik van EMS, meerdere trainingen en sportmassage, wel of niet in combinatie met voedingsadvies ; www.healthyfitnh.nl/voedingsadvies .

Beter is van wel uiteraard want voeding is een gebied wat voor velen sporters lastig terrein is en waar veel misstanden over bestaan. Wat is nu wel vet en wat niet. Wat is nu de beroemde schrijf van 5 en hoeveel eten we van wat eigenlijk?? Daarom bij onze Lifestylecoaching Boutique bieden we combinatie van alles aan!! Het 1 kan niet zonder het ander en onze trainers beheersen de juiste disciplines om u te coachen naar een betere shape, strakke body of gewoon lekker fit in je vel zitten. Check onze homepage; www.healthyfitnh.nl